Érd el velünk
minden célod!

Kötetlen munkavégzés
Izgalmas projektek
Új kihívások

Csináld azt, amiben a legjobb vagy onnan, ahonnan szeretnéd.
Építsd a karriered szabadon, mégis biztos anyagi háttérrel.

Mutass többet

VELÜNK EZ NEM IS LESZ NEHÉZ

Regisztrálj

Válaszolj pár kérdésünkre, és mondd el nekünk, miben vagy a legjobb.

Megkeresünk

Amennyiben olyan brief érkezik be hozzánk, melyben a Te kompetenciádra van szükség, írunk neked, és várjuk az ajánlatodat

Dolgozz kényelmesen, szabadon

Csináld azt, amiben a legjobb vagy, hiszen egy projektmenedzser segíti a hatékony együttműködést az ügyfél, a többi projekten dolgozó freelancer és közted.

A TELJES FOLYAMATBAN VELED LESZÜNK

  • A Briefly-n inspiráló freelancerekkel dolgozhatsz együtt, akik segítik a munkád, hogy te csak azzal foglalkozhass, amit a legjobban szeretsz.
  • Válogass különböző ügyfelek különféle projektjei közül, és válaszd ki azt, amelyben kihívást látsz, és segítsd olyan vállalatok növekedését, melyek missziójával egyetértesz.
  • Hisszük, hogy hatékony együttműködések bárhol születhetnek. Dolgozz onnan, ahol számodra a leginspirálóbb és legkényelmesebb.

MI A TE SZUPERKÉPESSÉGED?

Marketing stratéga

Social media menedzser

PPC marketing specialista

SEO specialista

Weboldal fejlesztő

UX/UI designer

Ő az, aki összeállítja az egyedi térképed a sikerhez az online térben. Kiválasztja a számodra legmegfelelőbb eszközöket és platformokat, és feltérképezi azok leghatékonyabb kihasználását. Ide tartozik a social media stratégia és a content stratégia is.

A stratégia mentén menedzseli vállalatod közösségi média profiljait (mint például a Facebook vagy az Instagram), követőbázist épít és tartja a kapcsolatot a követőiddel.

Kattintás alapú, vagyis egyértelműen teljesítmény alapú marketingért felel, mellyel elérheted a legjobb ügyfeleket, és növelheted az oldalad látogatóit.

Azokat a technikákat és stratégiákat veti be, amelyek segítenek láthatóvá tenni vállalatodat az online térben.

A hatékony online marketing alapja egy jól működő weboldal, amit szívesen látogatnak ügyfeleid. Weboldal fejlesztő szakembereink segítségével ezt is kipipálhatod.

Nem elég, hogy egy weboldal szép, felhasználóbarátnak is kell lennie ahhoz, hogy ügyfeleid ne hagyják el az oldalad, még mielőtt megismernék csodás szolgáltatásaidat vagy termékeidet. Fordulj UX és UI szakembereinkhez, hogy az online marketing budget-ed a leghatékonyabban költhesd el.

A szöveg kelti fel az érdeklődést és ragadja meg az ügyfél figyelmét, így nemcsak több vásárlót hoz, hanem brandet is épít.

Ahhoz, hogy egyedi és minőségi online kommunikációd legyen, a kreativitásra a vizuális anyagokon is szükség van, akár Instagram hirdetésekről, akár Facebook posztokról legyen szó.

A projekteden dolgozó szakemberek összefogása, határidők betartása, problémamegoldás, kommunikáció és riportálás. Jól hangzik? Mondd el nekünk, mi a célod, és egy tapasztalt projektmenedzser kijelöli számodra az utat a biztos sikerhez.

UX/UI designer

Szövegíró

Grafikus

Projektmenedzser

Mást is tudsz?

Fontos a visszajelzésed!

Írj nekünk, és segíts, hogy szolgáltatásunk még jobb lehessen, és még több területen lehessünk a segítségedre! Kérdéseidre pedig 24 órán belül válaszolunk.