Érd el velünk
minden célod!

Új ügyfelek. Több bevétel.
Meghatározóbb online jelenlét.

Dolgozz szabadúszó szakemberekből álló csapatokkal a legkényelmesebb módon, vállalatod igényeinek megfelelően.

Többet akarok tudni

Velünk ez nem is lesz nehéz

Írj egy briefet

Ne aggódj, pofonegyszerű lesz. Kattints a “Posztolok egy projektet” gombra, és válaszolj pár kérdésünkre.

Válassz ajánlatot

48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, és napokon belül elküldjük neked a legjobb ajánlatokat.

Együttműködés kényelmesen

A projektvezető végig a segítségedre lesz a munka során, biztosítja a határidőket és riportál neked.

Értékelj

Fontos a visszajelzésed, melyet bármikor leadhatsz nekünk. Így szolgáltatásunk még jobb lesz, és még több területen lehetünk segítségedre.

A teljes folyamatban veled leszünk

  • Több, mint 300 fős tapasztalt freelancer bázisunkból biztosan megtalálod a projektedhez legjobban illő szabadúszó szakembereket.
  • Írd meg nekünk, mire lenne szükséged, és napokon belül össze is áll a csapat, akikkel a legeredményesebben dolgozhatsz majd.
  • Ne aggódj a határidők miatt sem, hiszen egy tapasztalt projektvezető végigköveti a teljes folyamatot és riportál majd neked.

Ők segítenek neked

Marketing stratéga

Social media menedzser

PPC marketing specialista

SEO specialista

Weboldal fejlesztő

UX/UI designer

Ő az, aki összeállítja az egyedi térképed a sikerhez az online térben. Kiválasztja a számodra legmegfelelőbb eszközöket és platformokat, és feltérképezi azok leghatékonyabb kihasználását. Ide tartozik a social media stratégia és a content stratégia is.

A stratégia mentén menedzseli vállalatod közösségi média profiljait (mint például a Facebook vagy az Instagram), követőbázist épít és tartja a kapcsolatot a követőiddel.

Kattintás alapú, vagyis egyértelműen teljesítmény alapú marketingért felel, mellyel elérheted a legjobb ügyfeleket, és növelheted az oldalad látogatóit.

Azokat a technikákat és stratégiákat veti be, amelyek segítenek láthatóvá tenni vállalatodat az online térben.

A hatékony online marketing alapja egy jól működő weboldal, amit szívesen látogatnak ügyfeleid. Weboldal fejlesztő szakembereink segítségével ezt is kipipálhatod.

Nem elég, hogy egy weboldal szép, felhasználóbarátnak is kell lennie ahhoz, hogy ügyfeleid ne hagyják el az oldalad, még mielőtt megismernék csodás szolgáltatásaidat vagy termékeidet. Fordulj UX és UI szakembereinkhez, hogy az online marketing budget-ed a leghatékonyabban költhesd el.

A szöveg kelti fel az érdeklődést és ragadja meg az ügyfél figyelmét, így nemcsak több vásárlót hoz, hanem brandet is épít.

Ahhoz, hogy egyedi és minőségi online kommunikációd legyen, a kreativitásra a vizuális anyagokon is szükség van, akár Instagram hirdetésekről, akár Facebook posztokról legyen szó.

A projekteden dolgozó szakemberek összefogása, határidők betartása, problémamegoldás, kommunikáció és riportálás. Jól hangzik? Mondd el nekünk, mi a célod, és egy tapasztalt projektmenedzser kijelöli számodra az utat a biztos sikerhez.

UX/UI designer

Szövegíró

Grafikus

Projektmenedzser

Kire lenne még
szükséged?

Fontos a visszajelzésed!

Írj nekünk, és segíts, hogy szolgáltatásunk még jobb lehessen, és még több területen lehessünk a segítségedre! Kérdéseidre pedig 24 órán belül válaszolunk.